19 Квітня 2019
Новини

Мустафу Найєма в Одесі облили лайном та закидали фалоімітаторами

Мустафу Найєма в Одесі облили лайном та закидали фалоімітаторами

Сьогодні, 19 квітня, в Одесі нардепа Мустафу Найєма облили нечистотами і закидали фалоімітаторами. 

Найєм приїхав на зустріч до активістів, - повідомляє Українська служба інформації.

Як стало відомо, Найєм з командою проходив саме під аркою Літнього кінотеатру, коли йому на голову один з активістів вилив відро з нечистотами. Однак і цього активістам виявилося замало, тому вони закидали депутата гумовими фалоімітаторами.

Незважаючи на неприємний інцидент, Найєм все-таки дав прес-конференцію жкрналістам, після того, як привів себе до ладу. Найєм заявив, що «його просто так не злякати». У нападі на народного депутата взяв участь скандальний одеський поет і активіст Стас Домбровський. 

Як повідомило видання, на щастя обійшлося без бійок. Місцеві активісти протестують проти знесення Літнього кінотеатру та побудови на його місці торгово-розважального центру. 

За повідомленням місцевих видань стало відомо, що Найєм прибув до Одеси на запрошення самих активістів та щоб перевірити інформацію про побудову нового ТРЦ на місці Літнього кінотеатру. Однак не всі зустріли його радісно.

Варто віддати належне нардепу, адже він повів у цій ситуації себе достойно. Не обурювався, не лаяв нахабних активістів, а знявши сорочку витер голову і пішов далі проводити екскурсію районом міста. 

Як повідомили в поліції, для пояснень у відділення доставили двох молодих чоловіків, яких обґрунтовано підозрюють у тому, що вони облили депутата та його супроводжуючих лайном. Їхні дії кваліфікують як хуліганство за статею 296 ККУ.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Також вирішується питання про притягнення ще двох осіб до адміністративної відповідальності за  ст. 173 КУпАП за нецензурну лайку у громадському місті. Перевірка триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, мустафа найєм, одеса, кіно, Курйози
В тему