17 Квітня 2019
Новини

Тернополем розгулює нічний дракула, який вбив дівчину

Тернополем розгулює нічний дракула, який вбив дівчину

У Тернополі розшукують нічного дракулу, який вбив дівчину.

Оголошено ролзшук підозрюваного у вбивстві дівчини в ніч з 15 на 16 квітня на вулиці Леся Курбаса, - повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Як повідомили в поліції, тіло дівчини знайшли близько десятої години ранку 16 квітня зі слідами насильницької смерті у власному помешканні.

На тілі загиблої виявлено більше трьох десятків колотих ран. Рани по всьому тілу.

Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що загибла – мешканка обласного центру, 1991 року народження. На її тілі судово-медичний експерт виявив ножові поранення. За попередньою інформацією, смерть потерпілої настала вночі.

За повідомленням місцевих ЗМІ, дівчина була співвласницею тату-салону. І в насильницькій смерті поліцейські запідозрили її знайомого.

Журналісти стверджують, що дівчина була дуже впізнавана у місті і мала багато прихильників у соцмережах. Жила вона в орендованій квартирі разом із чоловіком тату-майстром.

Також з’ясувалося, що підозрюваний у вбивстві Горбатюк був знайомий із Подвашецькою. У програмі «Говорить Україна» за 2014 рік, де він був головний героєм, повідомлялося, що дівчина разом зі своїм чоловіком зробили йому процедуру з фарбування білків в очах. 

Відтак, підозрюваного оголосили в розшук, оприлюднивши його фотографії на офіційному веб-ресурсі Поліції Тернопільської області.

 «Це – тернополянин Горбатюк Андрій Петрович, 3 листопада 1993 року народження. Прохання до громадян, які бачили цю особу або мають інформацію щодо  місця перебування розшукуваного, – одразу повідомити в поліцію за номерами телефонів: (0352) 27-11-70, (0352) 27-12-58, 067-471-66-23 або на лінію “102”. Анонімність гарантується», – йдеться у повідомленні тернопільських правоохоронців.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, вбивство, тернопіль, розшук
В тему

Останні матеріали