17 Квітня 2019
Новини

«Говорить Україна» виконало мрію херсонської Дюймовочки

«Говорить Україна» виконало мрію херсонської Дюймовочки

З нагоди семиріччя ток-шоу «Говорить Україна» ведучий Олексій Суханов відправився до дівчини на ім'я Тетяна, від якої в дитинстві відмовилися батьки.

Вона була героїнею одного з випусків 2018 року. Ведучий зустрівся з Тетяною в неформальній обстановці в Херсоні -  пише khersonline.

Тетяна живе в Херсонському пансіонаті. Її пальчики тільки 3 сантиметри. Зріст один метр. Вона ходить в ходунках. І їй 32 роки.

«Спасибі, що приїхали до мене! Дуже приємно і я не очікувала, - поділилася враженнями від зустрічі з ведучим каналу «Україна» Тетяна. - Я давно мріяла познайомитися з Олексієм, ще з того часу, як тільки почала дивитися передачу «Говорить Україна». Я й уявити не могла, що зустрінуся з ним у такій дружній атмосфері».

У дитинстві Тетяна мріяла обіймати маму і тата. Але обіймала тільки зелений м'ячик. Тетяна шукала своїх рідних, їй не вистачало спілкування з ними.

Про дівчину кажуть, що вона сильна особистість з добрим серцем. Тетяна життєрадісна і дружелюбна, намагається допомогти нужденним і захистити інших. Любить вишивати і вивчає італійську.

Журналісти передачі «Говорить Україна» знайшли батьків Тетяни, сестер і братів. А також виконали головну мрію героїні. Дівчина захоплюється історією Роксолани, тому давно мріяла про Стамбулі. І після випуску передачі Тетяна вирушила в подорож до Туреччини.

«Те, що Тетяна звикла до болю, звучить страшно, але це робить її неймовірно сильною, наполегливій і цілеспрямованій. Тетяна хоче не просто знайти своїх рідних, обійняти, а й стати частиною їхнього життя, у кожного є на це право. Це ще одна історія про незвичайну людину з великим серцем », - переконаний ведучий Олексій Суханов, який побажав дівчині побільше мріяти, адже навіть найсміливіші бажання можуть здійснюватися.

«Говорить Україна» - головне ток-шоу країни. У проекті обговорюються події, які потрясли країну, і теми, значимі для тисяч людей. Кожна з них розкривається через конкретні людські долі, життєві перипетії і думки.

Учасником проекту може стати кожен. Головне - це реальна історія, яка буде цікава і актуальна для громадськості. Розібратися в непростих життєвих ситуаціях допоможе не тільки ведучий ток-шоу, але і експерти програми: лікарі, юристи, психологи і фахівці в сімейних відносинах. Зоряні гості ток-шоу поділяться з героями програми своїм досвідом і висловлять авторитетну думку в ході дискусії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, благодійність, ток-шоу, херсон, хвороби
В тему