17 Квітня 2019
Новини

На Волині з частини втік озброєний військовий

На Волині з частини втік озброєний військовий

Вчора ввечері з військової частини у Володимирі-Волинському втік озброєний військовослужбовець.

«Повідомляємо, що ввечері 16 квітня 2019 року зі зброєю самовільно залишив місце несення служби військовослужбовець строкової служби військової частини Григоренко Артем Станіславович», – повідомляють у прес-службі 14 окремої механізованої бригади.

На військову службу його призвали в листопаді 2018 року Братським районним військовим комісаріатом Миколаївської області. Із січня 2019 року проходив строкову військову службу в 14 окремій механізованій бригаді. Проживає в селі Новомар’ївка Братського району Миколаївської області.

«Командуванням військової частини вжито максимально можливих заходів для встановлення місця знаходження та затримання військовослужбовця. Ведеться посилена розшукова робота спільно з представниками Військової служби правопорядку ЗСУ та співробітниками Національної поліції.

Наполегливе прохання до всіх, хто має інформацію про місцеперебування чи пересування військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, надати її за номерами телефонів (03342)2-48-91; (03342)3-31-00 або за номером 102», – наголошують у 14 ОМБр.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, володимир-волинський, втеча, армія
В тему