16 Квітня 2019
Новини

На Волині винуватцю смертельної аварії вимагатимуть суворішого покарання

На Волині винуватцю смертельної аварії вимагатимуть суворішого покарання

На Волині прокурори клопотатимуть про реальне покарання для винуватця смертельної ДТП.

Прокуратура Волинської області оскаржить в апеляційному порядку вирок Ковельського міськрайонного суду в кримінальному провадженні про порушення 22-річним мешканцем села Кременець Рожищенського району правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, – повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Уночі 16 грудня 2018 року, перебуваючи за кермом автомобіля марки BMW-320D на польській реєстрації, чоловік рухався в селищі Голоби автодорогою в напрямку Ковеля. Не вибравши безпечної швидкості й не переконавшись у тому, що маневр не створить небезпеки учасникам руху, він виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення свого авто з автомобілем марки Volvo.

Унаслідок отриманих у ДТП травм 22-річний пасажир BMW-320D загинув.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1 рік та 6 місяців зі встановленням 3-річного випробувального терміну.

Не погодившись із вироком, прокурори оскаржать його в апеляційному порядку й наполягатимуть на реальному позбавленні волі для винуватця ДТП.

Читайте також:

На Волині п’яні водії спричинили три аварії (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, дтп, суд, прокуратура, кримінал
В тему