15 Квітня 2019
Новини

Кіборг без нирки та жовчного міхура голодує і вимагає вибачень від Зеленського

Кіборг без нирки та жовчного міхура голодує і вимагає вибачень від Зеленського

Атовець, «Кіборг", який захищав Донецький аеропорт», Микола Воронін оголосив голодування поки кандидат у президенти України та шоумен Володимир Зеленський не вибачиться перед українцями за жарти про нашу країну. У атовця слабкий організм і він може не витримати голодування, адже у нього не має двох органів – нирки та жовчного міхура. 

Проте назад не відступить, бо «і більше ризикував життям заради цієї країни», - пише він у соцмережах.

«Багато хто намагався донести до кандидата у президенти України Зеленського, та він не чує, хоч усюди бреше про те, що почує кожного. У вас пане ЗЕ вистачило боягузтва попросити вибачення у кадирова, та не вистачає совісті попросити вибачення перед Народом України, загиблими та живими за жарти про актрису із німецьких фільмів про дорослих, та про ебонітові палички, не вистачає совісті попросити вибачення у Героїв Євромайдану, у загиблих Героїв Небесної Сотні, у вірян, які радіють томосу совісті вибачення попросити нема. Нема совісті попросити вибачення у луганського поета Василя Голобородько за вкрадене ім'я. Не вистачає совісті довести усім, що ви не наркоман, здати тести спеціалістам VADA як пропонує Володимир Кличко. Совісті не вистачає», - написав атовець.

Ветеран АТО, який вперше потрапив на фронт у складі добровольчого батальйону «Донбас», далі став бійцем добровольчого батальйону «Фенікс» у складі 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади висуває такі вимоги:

  • вибачення перед Народом України, загиблими та живими за жарти про актрису із німецьких фільмів про дорослих;
  • вибачення перед Народом України, загиблими та живими за жарти про ебонітові палички;
  • вибачення перед Народом України, загиблими та живими, перед вірянами Православної Церкви України за жарти про термос;
  • вимагаю вибачення за те, що вкрав ім'я поета, Василя Голобородько, на якому і хоче виїхати у крісло Президента України;
  • вимагаю тестування на наркотики у VADA як пропонує Володимир Кличко.

«Не знаю скільки витримає мій організм без нирки і жовчного міхура, стомлений від цієї війни, то ж якщо раптом не виживу, не згадуйте злими словами. Не хвилюйтеся за мене рідні та друзі, я і більше ризикував життям заради цієї країни», - резюмує атовець.

Голодує «кіборг» у будівлі аеропорту «Бориспіль». Повідомив, що відчуває наслідки голодування, бо сильно дошкуляє печія. Дякує всім українцям за моральну та фізичну підтримку, адже знайшлися небайдужі, котрі приносять їжу та дбають про тепло для героя. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, кіборг, володимир зеленський, голодування, ато
В тему