15 Квітня 2019
Новини

«Кінець»: в Україні з'явилися білборди, які шокують виборців

«Кінець»: в Україні з'явилися білборди, які шокують виборців
У містах України з’явилися білборди, на яких написано «Кінець» і зображений чинний президент Петро Порошенко, що йде геть.

Ці білборди зроблені в стилістиці передвиборчої кампанії самого Порошенка,однак відношення до нього не має, - пише «Громадське».

В Адміністрації президента Громадському заявили, що команда Порошенка не має стосунку до цих бордів.

«Та ви смієтесь? Ми ж не такі вже ідіоти, щоб таке вішати, таку дурість. Ми взагалі намагаємось обережно підходити до таких речей після бордів з Путіним», — сказав завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики АП Володимир Горковенко.

Він вважає, що ці борди можуть бути пов’язані з міськголовою Черкас Анатолієм Бондаренком, тому що, за його інформацією, спершу вони з’явилися саме в Черкасах.

«Він (Бондаренко — ред.) формально є представником «Батьківщини», а неформально, згідно з тим, що говорять люди з політичних кіл Черкас, він активно включився у виборчу кампанію Зеленського», — резюмував Горковенко.

Виборці по-різному відреагували на появу білбордів. Більшість шокована і вважає, що це не кінець правління чинного президента, а кінець Україні. Ймовірного гумору ніхто не сприйняв. Однак ці брудні вибори з шумними і безтолковими дебатами та жахливою рекламою викликають занепокоєння серед українців.

Нагадаємо, напередодні в Україні з’явилися білборди та газети з зображенням Петра Порошенка та Володимира Путіна і написом «21 квітня. вирішальний вибір». У штабі Порошенка пояснили, що вони не мали на меті порівнювати Зеленського з Путіним, а натякнути — що Україні потрібен сильний президент.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори, реклама, петро порошенко
В тему