14 Квітня 2019
Новини

«Укрпошта» піднімає тарифи на міжнародні відправлення

«Укрпошта» піднімає тарифи на міжнародні відправлення

«Укрпошта» підніме тариф для двох категорій міжнародних відправлень.  З 1 травня міжнародні відправлення «дрібний пакет» і «мішок М» будуть доставлятися за зміненою ціною.

Тарифи на інші види міжнародних відправлень, в тому числі рекомендовані листи і бандеролі, залишаться без змін – повідомляє прес-служба «Укрпошти»

У компанії подорожчання відправлень пояснюють збільшенням вартості авіаперевезень і взаєморозрахунків з іншими поштами - членами Всесвітнього поштового союзу.

З 1 травня ціна на міжнародні відправлення «дрібний пакет» і «мішок М» збільшиться на 0,5 долара США для кожного відправлення. Однак в «Укрпошті» запевняють, що заощадити на доставці у їх клієнтів все ж вийде. У компанії діє накопичувальна система знижок. При оформленні відправлень через API, «Особистий кабінет» на сайті «Укрпошти» або мобільний додаток можна буде отримати до 20% знижки.

Крім того, «Укрпошта» пропонує спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень для доставки в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву, Латвію і Узбекистан. Залежно від країни тарифи на 30-60% нижче стандартної вартості доставки. Більш детальну інформацію щодо знижок можна отримати за телефоном: (0 800) 30-05-45.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, укрпошта, тарифи
В тему

Останні матеріали