14 Квітня 2019
Новини

У Києві в ДТП згоріли дотла два таксі (фото, відео)

У Києві в ДТП згоріли дотла два таксі (фото, відео)

У Києві на Дарницькій площі сталася серйозна ДТП із пожежею.

Зіткнулися автомобіль Mazda 3, служби таксі Uber, і Hyundai Elantra. Вогонь пошкодив обидва автомобіля. На щастя, в аварії ніхто не постраждав – повідомив  Інформатор.

Першими на інцидент відреагували очевидці, які викликали поліцію та пожежників, а також намагалися загасити автомобілі. Коли на місце прибув екіпаж патрульної поліції, то обидва автомобілі були охоплені вогнем. На місце прибули рятувальники, які негайно приступили до ліквідації пожежі.

Обидва автомобіля серйозно обгоріли. На час роботи екстрених служб рух по Дарницькій площі було частково обмежено.

Як розповів водій Mazda, він виїжджав з кругового руху в бік Харківського шосе. У цей момент він відчув удар. Після чого вискочив на вулицю, а машини охопило полум'я. Микита зазначив, що рухався на зелений сигнал світлофора.

При цьому водій Hyundai їхав з Харківського шосе у бік моста Патона. Він теж стверджує, що їхав на зелений сигнал світлофора. У двох машинах крім пасажирів нікого не було. Дивом ніхто не постраждав.

Хто порушив правила дорожнього руху і подробиці інциденту будуть з'ясовувати поліцейські. На місці працювали дві одиниці техніки рятувальників та 10 чоловік особового складу, а також екіпажі патрульної поліції і медики. Після ліквідації пожежі рух по Дарницькій площі було відновлено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, київ, дтп, таксі, пожежа, Відео
В тему