12 Квітня 2019
Новини

Керівництво «1+1» судитиметься із Порошенком за зрив ефіру

Керівництво «1+1» судитиметься із Порошенком за зрив ефіру

Президент, мовляв, «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збирався йти».

Генеральний директор медіагрупи «1+1 media» Олександр Ткаченко заявив, що в понеділок канал подасть позов до суду на Петра Порошенка «за звинувачення на адресу каналу» і нібито за те, що він «увірвався в ефір приватної компанії, користуючись статусом президента», передає «Фокус».

Про це Ткаченко написав у Facebook.

Гендиректор «плюсів» запевняє, що в ході президентської передвиборної кампанії Президент Петро Порошенко нібито не раз отримував запрошення прийти на ефіри телеканалу, але всіх їх відхиляв.

Учора, незадовго до початку політичного ток-шоу «Право на владу», зі слоганом «Чорна сторона виборів» Президент приїхав нібито без запрошення і, «тиснучи своїм статусом», прийшов у студію. Ткаченко підкреслив, що кандидатів учора не звали.

Ткаченко приїзд Порошенка на ефір прокоментував так: «Ганебно увірвався в ефір приватної компанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави і не збирався йти...».

Гендиректор телеканалу заявив, що тепер керівництво «1+1» подасть у суд на главу держави за звинувачення в їхній бік, а також – за прихід у студію, на приватну територію, без запрошення.

«На інакше як на позов до суду від нас ви – не заробили. Чекайте – в понеділок. Зокрема і за минулі звинувачення на адресу «1+1», – написав Ткаченко. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, 1+1, петро порошенко
В тему