12 Квітня 2019
Новини

Не масажем єдиним: російське подружжя організувало мережу борделів у Києві (фото, відео)

Не масажем єдиним: російське подружжя організувало мережу борделів у Києві (фото, відео)

У столиці затримали організаторів цілої мережі – шести масажних салонів у Святошинському районі.

Подружжя організувало діяльність місць розпусти, де близько 50 жінок надавали послуги сексуального характеру. За вчинення кримінального правопорушення зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі, – повідомляють у поліції Києва.

У рамках операції «Мігрант» працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва спільно з департаментом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України отримали оперативну інформацію щодо функціонування борделів у столиці та Київській області. За даним фактом слідчі Святошинського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Як розповів т.в.о. начальника відділу управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми столичної поліції Олексій Гаврилюк, у рамках кримінального провадження слідчі провели 11 санкціонованих обшуків, під час яких вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи та банківські картки: «Ми встановили, що громадянин Російської Федерації зі своєю дружиною організували секс-бізнес, влаштувавши під виглядом масажних салонів місця розпусти. Також із ними спільно працювали троє диспетчерів, які приймали замовлення від клієнтів».

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники розміщували рекламні оголошення на одному із сайтів у мережі інтернет. За годину еротичних послуг клієнти платили від 800 до 1000 гривень, із них жінки отримували 40%, а організатори – 60%.

«Сімейну пару, які координували функціонування борделів, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантам загрожує до семи років ув’язнення», – додав Олексій Гаврилюк.

Читайте також:

На Рівненщині припинили міжнародну схему «жовторотого» сутенера

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, салон краси, масаж, кримінал
В тему

Останні матеріали