12 Квітня 2019
Новини

У Чорнобильській зоні здійснюють демаркаційні роботи (фото)

У Чорнобильській зоні здійснюють демаркаційні роботи (фото)

Спільна україно-білоруська робоча група у зоні ЧАЕС займається винесенням лінії державного кордону на місцевість та визначає місця встановлення прикордонних знаків.

Відповідно до Плану виконання демаркаційних робіт між Україною та Республікою Білорусь на 2019 рік, продовжено процес демаркації українсько-білоруської ділянки державного кордону, – повідомляють у Державній прикордонній службі.

З 9 квітня 2019 року розпочато демаркаційні роботи в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. Спільна робоча група здійснює винесення лінії державного кордону на місцевість та визначає місця встановлення прикордонних знаків.

Довжина спільного кордону держав становить 1084 кілометри. Відповідно до домовленостей в поточному році також будуть продовжені роботи з очищення смуги кріплення українсько-білоруського кордону. Зазначимо, що План демаркації кордону між Україною та Білоруссю на 2019 рік був  затверджений в ході 20 засідання спільної українсько-білоруської демаркаційної комісії, яке відбулось у січні 2019 року в м. Гомель Республіки Білорусь.

Читайте також:

Білорусь віддала Україні бойовика «ДНР»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, Фото
В тему