10 Квітня 2019
Новини

«Політичний труп»: у Росії втретє «поховали» Путіна

«Політичний труп»: у Росії втретє «поховали» Путіна

Росіяни, які не згодні з політикою ВВП, вперто продовжують встановлювати йому «надгробки», натякаючи що він «політичний труп».

Активісти встановили в Петербурзі «надгробок» президенту Володимиру Путіну з написом «Політичний труп у Російській Федерації», передає «Цензор.нет» із посиланням на опозиційне росЗМІ «Медуза».

Перше повідомлення про свіже «поховання» ВВП з’явилося 9 квітня в анонімному телеграм-каналі ПЬЯTNIЦА, який ведуть активісти «Безстрокового протесту». Де конкретно встановлений «надгробок», не уточнюється.

Нагадаємо, 3 квітня картонний «надгробок Володимиру Путіну» встановили в Петербурзі біля Ісаакіївського собору. За цю акцію двоє активістів руху «АгітРоссія» отримали по дев’ять діб арешту.

У березні за встановлення подібного «надгробка Путіну» в Набережних Челнах заарештували двох активістів «Безстрокового протесту». Соцмережа «ВКонтакті» видалила фото цієї «могили» з декількох пабліків, вважаючи, що знімки «вводять в оману». Пізніше соцмережа визнала фотографії справжніми і пообіцяла відновити їх.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, росія, володимир путін
В тему

Останні матеріали