9 Квітня 2019
Новини

Суд виправдав близнюків, бо не зміг їх розрізнити

Суд виправдав близнюків, бо не зміг їх розрізнити

Суд бельгійського міста Льовен виправдав двох братів-близнюків у справі про вуличну бійку, тому що їх не можна було розрізнити.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на BBC.

28-річні Ібрагім і Мурат А потрапили під суд через напад і заподіяння шкоди людині в жовтні 2015 року.

Поліція отримала кадри відеоспостереження, але брати виглядали настільки схоже, що ні поліція, ні жертва не змогли розібратися, хто винен.

Суд повідомив, що немає достатніх доказів для засудження обох близнюків.

Брати вступили в перепалку, коли один з них упав з велосипеда біля точки Citysnack у Льовені.

Падіння викликало сміх перехожих. Один з братів сердито відреагував, вдаривши перехожого чоловіка, а другий спробував утримати свого близнюка, схопивши його за спину.

Незважаючи на те, що обох братів викликали на допит, тільки один прийшов, стверджуючи, що він спочатку намагався зупинити брата, який напав на чоловіка, але потім сам завдав удару.

Хоча його покази не були підтверджені записами камер, поліція не змогла розрізнити братів на відео, і, зрештою, кадри не використовувалися в суді. Свідки надавали докази у справі, але не внесли додаткової ясності.

«Очевидно, що один з них активно намагався втримати другого за спину. Тому його не можна судити ні як злочинця, ні як співучасника», – сказав суддя.

Обоє близнюків раніше судимі. У 2011 році один з них отримав умовний термін позбавлення волі за крадіжку з насильством, а його брата виправдали через суперечливі докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сюрприз для татка: малюк заблокував iPad на 48 років

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, курйози, бельгія, Курйози
В тему