9 Квітня 2019
Новини

У Порошенка пояснили писок Путіна на білбордах (фото)

У Порошенка пояснили писок Путіна на білбордах (фото)

У виборчому штабі чинного президента Петра Порошенка кажуть, що не питали згоди на використання зображення у президента Росії Володимира Путіна, оскільки він – поза законом.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці штабу у соціальній мережі Facebook.

«У Путіна, зрозуміло, згоди не питали. І це природно. Путін – поза законом. Він розв’язав війну проти України. Він анексував Крим. Він вбивця тисяч і тисяч українців», – йдеться в коментарі.

«Дивує інше – кількість українських експертів та політиків, які виступили на захист порушених прав Путіна. Серед них, на жаль, і офіційні представники кандидата Зеленського», – зазначили у повідомленні.

У штабі зазначають, що «завдання рекламного сюжету – нагадати країні, що в умовах таких зовнішніх викликів потрібен сильний Президент та Верховний Головнокомандувач, фаховий, добре освічений і досвідчений дипломат, вправний переговорник з високим міжнародним авторитетом».

За словами політтехнологів Порошенка, сюжет борду не означає, ніби в команді Порошенка вважають Зеленського агентом Путіна.

«Категорично ні. Але ми твердо переконані, що Путін мріє про слабкого, непідготовленого президента, що дозволить Кремлю взяти Україну під контроль. Врешті-решт, сам Путін сказав, що його влаштує будь-хто на посаді президента України, крім Порошенка. Але буде так, як вирішить український народ», – резюмують у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко визнав, що Зеленський не є агентом Путіна та наркоманом

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, Фото
В тему