9 Квітня 2019
Новини

17-річна сутенерка відправляла в сексуальне рабство молодих дівчат

17-річна сутенерка відправляла в сексуальне рабство молодих дівчат

17-річна мешканка Запоріжжя відправляла в сексуальне рабство за кордон молодих дівчат.

Про це повідомляє місцеве видання Запорізька Січ, посилаючись на прес-службу Комунарського районного суду Запоріжжя.

Як повідомляє видання, на рахунку затриманої кілька епізодів, пов’язаних із переміщенням запоріжанок до Об’єднаних Арабських Еміратів та Туреччини.

Зловмисниця шукала дівчат, які опинилися в складному становищі, та «допомагала» їм, схиляючи до проституції. Клієнтів вона знаходила як в Запоріжжі, так і за кордоном. На незаконну роботу дівчина влаштовувала навіть своїх знайомих.

Суд визнав запоріжанку винною у скоєнні злочину та призначив їй 5 років позбавлення волі, але, враховуючи всі пом’якшуючі обставини, звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном в 2 роки.

Ми писали, що торгівля людьми – на третьому місці у рейтингу найприбутковіших кримінальних бізнесів у світі. Торгівля людьми давно стала глобальним злочинним бізнесом, який охоплює увесь світ. І у цій кримінальній круговерті Україна є не лише країною походження, а й країною призначення та транзиту.

Лише протягом шести місяців минулого року в нашій державі виявили 186 фактів цієї кримінальної  діяльності. Серед них 108 випадків – сексуальна експлуатація. 


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, сутенерство, запоріжжя, торгівля людьми, проституція, злочин
В тему