8 Квітня 2019
Новини

Знову втрати на Донбасі: загинув український воїн

Знову втрати на Донбасі: загинув український воїн

Бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув і ще двоє – поранені.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил у Facebook.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики шість разів обстріляли українські опорні пункти.

Зокрема вони обстріляли їх біля Водяного з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також під вогонь 82 мм мінометів та станкових протитанкових гранатометів потрапили позиції ООС біля Пісок.

З протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів були обстріляні опорні пункти ООС біля Опитного, а з гранатометів різних систем в районі Авдіївки.

Крім того, бойовики накрили протитанковим гранатометним вогнем та обстріляв з великокаліберних кулеметів українські позиції поруч з Верхньоторецьком, а зі станкових протитанкових гранатометів – в районі Кам’янки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил з 82 мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів поблизу Золоте-4 та з 82 мм мінометів біля Луганського.

Зазначається, що українські військові стріляли у відповідь на обстріли бойовиків.

В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію на лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський глузує над Майданом і зневажає загиблих патріотів, — журналістка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, війна на сході україни, донбас, смерть
В тему