8 Квітня 2019
Новини

У Харкові осквернили пам'ятник воїнам УПА

У Харкові осквернили пам'ятник воїнам УПА

У Харкові спаплюжили пам'ятник воїнам УПА.

Про це повідомив митець, актор театру, активіст Микола Мох.

«Ось що я побачив сьогодні вранці в Молодіжному парку Харкова на пам'ятному знаку воїнам Української Повстанської Армії! Це жах! І я впевнений, що не приберуть цю звалку сміття ті прибиральники, які щоденно ретельно підмітають біля пам'ятника чорнобильцям, бо їм не велено то робити якимись дрібними начальниками, а над ними вищестоящими... бо плювали вони на Закон про воїнів УПА, прийнятий в Україні, це не їхні герої», - обурюється місцевий житель.

За цей вчинок, на думку активіста, жителі не варті поваги, адже «те бидло, що живе в Харкові сьогодні от як віддячує за своє спокійне бидляче існування загиблим тоді, та ,власне, і тепер».

Митець вважає, що це не лише байдужість жителів, а й тупість, яким далеко до західняків, які бережуть свято традиції, культуру, мову, релігію і вияви вандалізму над пам'ятниками - це окремі випадки, які відразу стають резонансними.

«Що ж, хай лежить така «подяка» на совісті харків'ян і проходячи мимо любуйтесь нею!», - підсумував житель.

Його обурення підтримали проукраїнські дописувачі, однак зазначили, що неприбрані пам'ятники - це сьогодення Харкова. Така ситуація для харків'ян звична, що не свідчить позитивно ні про місто, ні про його жителів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, воїни, харків, історія
В тему