8 Квітня 2019
Новини

Зеленський попросив охорони

Зеленський попросив охорони
Штаб кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського звернувся до Міністерства внутрішніх справ з проханням забезпечити кандидата охороною.
 
Про це на брифінгу у Києві повідомив радник глави МВС Іван Варченко, передає «Громадське».

"Що стосується взаємодії зі штабами кандидатів, то до першого туру в період агітації ми здійснювали охорону щодо дев’ятьох кандидатів на пост президента України. Наразі про таку охорону звернувся штаб кандидата на пост президента України Зеленського, який буде в бюлетені у повторному голосуванні", - зазначив Варченко.

За його словами, Національна поліція взаємодіє із штабами кандидатів – в межах кожної області і кожного району, оскільки завдання правоохоронців — «забезпечувати комунікацію з усіма суб'єктами виборчого процесу».

Нагадаємо, що нещодавно перед входом до приміщення Луцької міської ради чоловік погрожував підпалом.Чоловік мав пляшку із рідиною, за запахом схожу на бензин. І вже встиг себе облити. 

Зі слів очевидців, чоловік вимагав зустрічі із кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. Якщо зустрічі не відбудеться, то він повторить спробу самопідпалу. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, мвс, штаб-квартира
В тему