8 Квітня 2019
Новини

Під Києвом у ДТП трагічно загинув відомий бізнесмен та волонтер – Бутусов

Під Києвом у ДТП трагічно загинув відомий бізнесмен та волонтер – Бутусов

Під Києвом у ДТП трагічно загинув генеральний директор Allseeds, однієї з найбільших українських агропромислових компаній,  Володимир Слабовський.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

«Його компанія демонструє вражаючі темпи зростання, це один із лідерів з інвестицій у виробництво в Україні, топ-менеджери такого класу — це унікальні й незамінні люди. Але перш за все це був громадянин. Познайомився я з ним, тому що Володимир — дуже небайдужа людина. З самого початку війни він направляв великі ресурси на допомогу українським воїнам. Важко підрахувати кількість подяк за волонтерську допомогу, які передали Володимиру Слабовському», — написав Бутусов.

За його словами, багато старших офіцерів і генералів ЗСУ добре знають Слабовського, який особливо часто відвідував Маріуполь, він допомагав вирішувати десятки різних питань.

«Величезну допомогу Слабовський надавав тим, хто воює з підтримкою винятково від волонтерів — добровільним загонам «Правого сектора» і Української добровольчої армії, батальйону «Донбас». Разом із волонтерським фондом патріота-одесита Марка Гордієнка, Слабовський налагодив канал допомоги 8-му батальйону УДА «Аратта» — враховуючи міні-трактор для обладнання передових позицій», — зазначив журналіст.

Водночас Слабовський відмовлявся від будь-якого піару й популярності.

«Він був патріотом України з Донецька. У нього була власність і бізнес на Донбасі. Але він все залишив у 2014-му, не вагаючись ні хвилини. І навіть прах своїх батьків він вивіз із окупованої території, і відбулося перепоховання під Києвом, щоб його нічого не пов'язувало з російськими агресорами. Бійцям він завжди говорив: «Я не повернуся на рідний Донбас, поки окупантів не вижену, і я буду допомагати нашій армії, поки Донбас знову не стане українським», — повідомив Бутусов.

«Величезної важкої втрати зазнала Україна... Такі люди як Володимир Слабовський створюють додаткову вартість не тільки в бізнесі — вони створюють додаткову вартість усього, до чого торкаються, і перш за все народу України, частиною якого він був і буде...», — підсумував журналіст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, суспільство, дтп, волонтери, смерть, юрій бутусов
В тему

Останні матеріали