7 Квітня 2019
Новини

На Рівненщині п'яний сапер «замінував» два молоковоза

На Рівненщині п'яний сапер «замінував» два молоковоза

На Рівненщині чоловік повідомив про замінування двох молоковозів,  які рухаються автодорогою «Київ-Чоп» із Новоград-Волинська до міста Дубна, де і мають вибухнути.

Про це повідомили в прес-службі Рівненської поліції.

Відзначається, що псевдомінер представився жителем Хмельницького і запевнив, що в минулому був сапером, тому точно знає, що робить. Однак насправді телефонний дзвінок був здійснений з Корецького району Рівненської області.

«Уже через кілька годин «заявника» розшукали патрульні поліцейські на одній з АЗС. Ним виявився 53-річний житель села Крилів Корецького району (Рівненської області). За його словами, два тижні тому він ще працював на молокозаводі та нібито йому не виплатили заробітну плату», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що затриманий перебував у стані алкогольного сп'яніння: алкотестер показав 1,8 проміле.

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Корецького відділення поліції Андрій Карпюк. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян)».

Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Крім того, поліцейські встановили, що 53-річний чоловік місяць тому притягався до адміністративної відповідальності за завідомо неправдивий виклик екстрених служб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, рівне, сапер, замінування, рівне
В тему