2 Травня 2019
Новини

Взуття на виплату – вигідна пропозиція від Сандаль!

Взуття на виплату – вигідна пропозиція від Сандаль!

Вперше в Луцьку аутлет-центр САНДАЛЬ пропонує поціновувачам якісного та оригінального взуття оплачувати обрану пару частинами!

Мода швидкоплинна, як і сам час, але популярним коктейлем для успішних та самодостатніх людей буде якість, зручність та неповторність! І саме в магазині САНДАЛЬ ви зможете придбати оригінальне взуття відомих світових брендів, яке підкреслить вашу індивідуальність і служитиме надійно. Адже людина проводить більшість свого життя на ногах, а не в ліжку!

Аутлет-центр брендового  взуття САНДАЛЬ, який розташований у Луцьку, Київський майдан, 3, працює з 2014 року. Брендове взуття привозиться з найкращих складів Європи. Широка географія виробників від Норвегії до Австралії дає  можливість запропонувати покупцеві сучасне модельне взуття, цікаве своїм дизайном і технологіями. Представлені чоловіче, жіноче, дитяче взуття, також товари для догляду за взуттям Coccine, аксесуари.

Формат магазину – outlet center взуття, що означає вигідну ціну на оригінальне фірмове взуття і, найчастіше, наявність цієї пари в єдиному екземплярі.

Інтернет-магазин sandal.ua створений для швидкого пошуку товарів і комфорту віддаленої участі в акціях та розпродажах брендового взуття, які традиційно проводяться для оновлення товару.

Вперше в Луцьку аутлет-центр САНДАЛЬ пропонує поціновувачам якісного та оригінального взуття оплачувати обрану пару частинами! Такий сервіс дає можливість насолоджуватися брендовим взуттям уже зараз і разом з тим комфортно почуватися у фінансовому плані. Носіть взуття цілим, а сплачуйте частинами! Тим паче, що ваші відсотки за кредит платить магазин!

Лучани мають змогу замовити взуття додому! При замовленні до двох пар доставка безкоштовна. Пропозиція діятиме протягом травня! Деталі на сайті sandal.ua або за номерами: +38 (066) 767-53-98 +38(067) 767-53-98.

[[GALLERY]]

Будемо раді бачити вас у магазині мультибрендового взуття САНДАЛЬ! І пам’ятайте, що краще купити пару добротного взуття, ніж три «аби було»! Адже взуття, за словами великого Лубутена, мова нашого тіла, настрій та статус нашої особистості!  Тож носіть хороше взуття, яке приведе вас у хороші місця!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему