5 Квітня 2019
Новини

Екзотична контрабанда: українець хотів перенести в Білорусь понад 150 папуг і амадин (фото, відео)

Екзотична контрабанда: українець хотів перенести в Білорусь понад 150 папуг і амадин (фото, відео)

Українець намагався незаконно перенести до Білорусі понад 150 екзотичних птахів.

Серед них виявилися папуги та амадини, – повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби. На порушника склали адміністративний протокол. Однак кваліфікуватиме вчинок 45-річного українця суд.

Невідомого, який швидко рухався в бік українсько-білоруського кордону, виявив під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Копище». Помітивши охоронців кордону, чоловік вдався до втечі, проте після нетривалого переслідування особу правоохоронці затримали. Будь-яких документів, що посвідчують особу, в затриманого не виявилось. Також чоловік не зміг пояснити мету свого перебування в нічний час на режимній території.

Після перевірки прилеглої до місця затримання території прикордонники виявили великий ящик, який чоловік обладнав пасками для зручності перенесення. В ящику було шість коробок зі 150 екзотичними птахами, серед яких були папуги різних порід та амадини.

Пізніше встановили особу порушника, яким виявився 45-річний українець, житель одного із прикордонних населених пунктів. Чоловіка затримали прикордонники Житомирського загону.

За  спробу незаконного перетину державного кордону та порушення прикордонного режиму щодо правопорушника складено адміністративні матеріали. Птахів вилучили, їх передадуть співробітникам фіскальної служби. Кваліфікувати діяння чоловіка буде суд.

Читайте також:

На волинській митниці затримали чоловіка з прихованою валютою

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, контрабанда
В тему

Останні матеріали