5 Квітня 2019
Новини

Як у столиці кришують ромів-злодіїв?

Як у столиці кришують ромів-злодіїв?

У Києві затримали учасницю банди циган, котрі здійснюють крадіжки у метро. Так жінка ромської національності поцупила у дев'ятикласниці телефон, коли та сідала у метро.

Про це пише Київ Оперативний.

«Вкрала телефом прямо тоді, коли дитини заходила у метро на станції Позняки - між двома дверями на вході у вестибюль, висмикнула iPhone. Дитина зрозуміла, що музика пропала. Повернулась і побачила крадійку. На щастя, за нею вже слідкували співробітники карного розшуку. Затримали на місці. Далі все так само, по класиці: «ви все пид...ры, подкинули, не мое!!!». Окрім потерпілої та співробітників є ще свідок - Ігор, який все це бачив і не боїться свідчити», - йдеться у повідомленні.

За словами свідка інциденту, працює жінка дуже вміло, адже якби не музика, то школярка втрату помітила б не відразу. Затримана Зухра відмовляється визнавати скоєне, хоча її й упіймали на гарячому. 

Як згодом стало відомо, це не перше її затримання за крадіжку.

«Оперативники затримують, але мафія знає свою справу - корупція судів та потужні адвокати відмазують тих, кого взяли на гарячому», - повідомили у групі.

Ще в березні минулого року Зухру затримували за крадіжку. Були свідки - дві дівчини, які погодилися давати покази.

«Адвокат Зухри витребував матеріали на ознайомлення. Вже через кілька тижнів Зухра і члени її угрупування заселилися в квартиру в той же дім де жила одна зі свідків. Зняли там хату. Почався тиск. Дівчині довелось самій міняти місце проживання. Очевидно саме адвокат злив персональні дані свідка злочинцям», - йдеться у дописі.

Як бачимо, у столиці таких вмілих крадіїв кришують, захищають і відмазують. Мабуть, комусь вигідна ота злодійська мафія, якщо її так підтримують. І такі брудні виконавці як Зухра - це лише дрібна ланка, а справжні організатори сидять вижче і вміло оперують злодійським бізнесом. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, цигани, крадіжка, метро, поліція, київ
В тему

Останні матеріали