3 Квітня 2019
Новини

«1+1» шантажує Ляшка «любовною» перепискою з однопартійцем

«1+1» шантажує Ляшка «любовною» перепискою з однопартійцем

Журналістка із «плюсів» Ольга Василевська досі не збиралася зливати переписку, бо «порядна».

Співробітниця телеканалу «1+1» Ольга Василевська пригрозила очільнику Радикальної партії Олегу Ляшку опублікувати його особисту переписку, якщо він не вибачиться за те, що назвав її «якоюсь ідіоткою з плюсів». Про це Василевська написала на своїй сторінці в Facebook, передає «Фокус».

Нагадаємо, конфлікт виник через сюжет «ТСН». Журналісти у виборчу ніч вивчали настрої в штабах кандидатів у президенти, який вийшов у новинному випуску на «1+1». У рамках сюжету фігурував реальний телефонний номер Олега Ляшка, що і викликало гнів глави «радикалів». Після появи в ефірі номера телефону, за словами Ляшка, його почали спамити тисячами повідомлень, через що довелося змінити номер, яким він користувався з 1998 року. Тож ради помсти Олег Ляшко виклав номери телефонів Коломойського, Зеленського і гендиректора каналу Ткаченка.

«Тут цілий Олег Ляшко радикально назвав мене «якоюсь ідіоткою» через оцей сюжет. Де п’яні співробітниці його штабу в виборчу ніч б’ють журналістів і дряпають їм очі. Так, щоби відомстити за поведінку штабістки я не заблюрила правильний номер телефону Олега Валерійовича. Свідомо. Вимагаю, щоб Ляшко публічно вибачився за «ідіотку». Або наступним номером опублікую нецензурну переписку Ляшко із закоханим у нього безнадійно однопартійцем, яку дбайливо зберігаю в своєму столі вже кілька місяців. І не збиралася зливати з огляду на власну порядність», – написала у відповідь Ольга Василевська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, олег ляшко
В тему