3 Квітня 2019
Новини

«Це точно не бордель?»: навколо конкурсу краси у КПІ розгорівся скандал (фото)

«Це точно не бордель?»: навколо конкурсу краси у КПІ розгорівся скандал (фото)

Першокурсниці Київського політеху знялися у відвертій фотосесії, викликавши шквал критики. Виявилося, що то не зліт прихильниць БДСМ, а «Міс фізико-математичний факультет».

У Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського надумали провести конкурс краси серед студенток фізико-математичного факультету. Та в підсумку гарна затія вилилися у скандал, після того як дівчата в рамках підготовки знялися у еротичній фотосесії, яка збурила соцмережі. На цих фото студентки у спідньому в стилі «садо-мазо» демонструють «закличні» пози з батогами та іншими забавками для любовних утіх.

Відповідні знімки з’явилися на сторінці студентської ради в Instagram. На цей момент вони видалені, та завбачливі користувачі зробили скріншоти.

Багато  розкритикувало ці фотографії, обурюючись, що проводити таке під егідою престижного вишу взагалі недопустимо. Дівчата тут схожі на бувалих порноактрис, а таке подання конкурсу є зразком сексуальної об’єктивації жінок як «іграшок для сексу». Інші ж узагалі висловили сумнів стосовно легальності таких знімань, адже навряд усім напівголим моделям на фото виповнилося 18.

Ось лише дещиця критики, яка вилилася на учасниць університетського конкурсу: «Дуже сумно, що дівчата опускаються на таке дно», «А це точно фізмат, а не бордель?», «Це що за порнуха?», «КПІ вже не той», «Цікаво, скільки таких конкурсів проводить Гарвардський університет?».

Звісно, певній частині юзерів такі знімки припали до смаку.  Такі розмірковують, що коли на фото дійсно кралі із фізмату, то це рідкісний випадок, коли «Бог обдарував і мозком, і дупцею».  І захищають студенток, мовляв, це особиста справа дівчат, зніматися у такому вигляді чи ні.

А ось і промо-ролик дійства, яке отримало такий резонанс.


Тим часом інцидент набув такого розголосу, що ним навіть зацікавилася народна депутатка із фракції «Блок Петра Порошенка». Суслова вже скерувала депутатське звернення у Міносвіти і ректорат вишу і розраховує «почути у відповідь пояснення, як таке стало можливим і що має намір робити адміністрація».

В свою чергу організаторка конкурсу, яка сама навчається у КПІ, після скандалу, що здійнявся, опублікувала відеозвернення, де відстоює, що конкурс був зроблений студентами для студентів, для їхнього задоволення, без будь-яких вульгарних натяків, і вони домоглися того, що хотіли, – про них говорить уся країна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, Фото
В тему