3 Квітня 2019
Новини

На Київщині школяра засипало керамічною плиткою (фото)

На Київщині школяра засипало керамічною плиткою (фото)

В одній зі сільських шкіл Київської області внаслідок обсипання кахлів зі стіни їдальні постраждала дитина.  

На Київщині одній зі шкіл на учня обсипалася плитка, хлопчик отримав травму голови. Про подію, яка сталася в середньому навчальному закладі села Музичі Києво-Святошинського району, повідомляє «Київ Оперативний» у Facebook.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції, працівники ювенальної превенції встановили, що плитка з рештками цементу впала на одного зі школярів, коли учні організовано виходили з приміщення їдальні.

Вчителька відреагувала миттєво, відвела хлопчика на безпечну відстань і одразу викликала швидку допомогу. В лікарні 12-річному школяру діагностували скальповану рану голови та надали медичну допомогу. Стан хлопчика стабільний.

Наразі поліцейські виставили охорону приміщення школи до приїзду будівельних фахівців-експертів. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Під час проведення досудового розслідування працівники поліції встановлять причини та винуватців події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, Фото
В тему