3 Квітня 2019
Новини

Замовний булінг: студентки заплатили за побиття підлітка

Замовний булінг: студентки заплатили за побиття підлітка

У м. Запоріжжі, на території Медичного Коледжу Запорізького Державного Медичного Університету, невідомі побили двох 16-річних підлітків. Побиття замовили двоє дівчат, котрі навчалися в коледжі.

Про це повідомив на сторінці у соцмережах активіст Андрій Чечель.

«На території Медичного Колежу, під час перерви декілька невідомих напали на 16-річного студента, а коли інший студент намагався розборонити сутичку нападаючи напали і на нього. По факту маємо двох постраждалих 16-річних студентів, які отримали травми різної тяжкості та госпіталізовані. Такі травми котрі могли привести до летальних наслідків ( черепно-мозкові травми, травма шиї,…)», - повідомив активіст.

Активіст звернув увагу, що, задля збереження репутації закладу і зам'яття конфлікту, підлітки були відправлені у райвідділ для написання заяви, бо поліцію не викликали на місце злочину.

«Виявилося, що даний злочин з побиття замовили дві дівчини котрі навчаються у даному навчальному закладі. Причиною таких дій дівчин стало те, що один з студентів відмовлявся допомагати їм з навчанням. Банальна відмова студента давати списувати, стала причиною для дівчат до замовлення його побиття при котрому постраждав ще інший студент», - пише Андрій Чечель.

Як повідомили батьки потерпілих, поліція відкрила провадження по даному факту та встановлює причетних до злочину.

Ми вже повідомляли, що на Закарпатті школярки побили та познущалися зі старшокласниці. Потерпіла потрапила в травматологію.

Керівництво школи відгукується позитивно про школярок, однак замовчує те, що про їхні сутички було відомі всім. Нападниці і досі не прокоментували причину нападу та бійки. 

Нагадаємо, що 850 гривень штрафу має сплатити за рішенням суду киянка, син якої систематично бив свого однокласника.


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, булінг, бійка, студенти, запоріжжя
В тему