2 Квітня 2019
Новини

12-річний художник продає картини, щоб врятувати хворого хлопчика

12-річний художник продає картини, щоб врятувати хворого хлопчика

Юний художник із Рівного Георгій Лозовий продасть свої картини з молотка. Кошти, зібрані під час благодійного аукціону, передадуть на лікування для 7-річного хлопчика з ДЦП.

Детальніше про акцію розповіла власниця кафе «Calamarius», де пройде аукціон, Вікторія Івченко, пише ІА Новини по-рівненськи.

«Одного дня я зробила свій вибір – я обрала бути доброю і милосердною і кількість людей, які розділяють мій вибір, в моєму житті – росте) Але коли своєю добротою діляться діти – це найвища міра задоволення», - каже вона.

Вже цієї неділі, 7 квітня, в кав’ярні-книгарні Calamarius своєю творчістю і милосердністю поділиться назвичайно чуйна і талановита дитина – Георгій Лозовий. Йому всього 12 років, а талант художника крокує поруч. Його картини наповнені змістом, світлом і добром.

Свою виставку він створив для того, щоб допомогти назбирати кошти на реабілітацію чудового хлопчика Іванка.

Картини будуть продані на аукціоні, але надіслані покупцям через 2 тижні від продажу.

Іванко Петрушкевич у свої 7 років зараз ходив би у другий клас, а після уроків грав би з друзями у футбол. Проте діагноз, який поставили йому в рік, перевернув усе його майбутнє. Дитячий церебральний параліч, враження усіх кінцівок в наслідок складних мозкових крововиливів. Попереду – боротьба, довжиною в життя.

«Титанічні зусилля, які доклала його любляча сім’я для його здоров’я, не пройшли даремно: Іванко розвивається, хоч і повільними темпами. Він вже вміє сидіти з опорою, трішки повзає самостійно, багато розмовляє і запам’ятовує. Я знаю цю сім’ю особисто. Це величезне фінансове навантаження для неї. Давайте подаруємо їм таку можливість – ще раз звозити Іванка на лікування. І тим самим дати йому можливість зробити черговий крок уперед до свого одужання», - зазначила Івченко.

На курс лікування (без доїзду і проживання) потрібно 13 000 грн. Таких курсів потрібно проходити 4 на рік, найближчий вже в травні. Якщо Вам лягла до серця ця історія і Ви хочете допомогти, Ви можете придбати картину на аукціоні 7 квітня о 14 годині в кавярні-книгарні Каламаріус, що за адресою – м. Рівне, вул. П.Могили, 18.

Або допомогти фінансово на особистий рахунок мами Іванка 4149 4978 7233 5957 (Петрушкевич Дарія Іванівна).

Тел мами Дарії – 0971150867 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитини стався рецидив страшної хвороби: потрібна допомога (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, рівне, благодійність
В тему