2 Квітня 2019
Новини

У Києві вітчима, який ґвалтував малолітню падчерку, знімала прихована камера

У Києві вітчима, який ґвалтував малолітню падчерку, знімала прихована камера

Збоченець глумився над неповнолітньою дочкою власної дружини. А мати повірила, тільки встановивши камеру.

У понеділок, 1 квітня, київські поліцейські затримали чоловіка, який зґвалтував малолітню доньку дружини. Причому злочин приховано знімали на камеру. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За словами чиновника, чоловік зізнався в скоєному, коли дізнався про записи.

«Малолітня дитина неодноразово скаржилася матері, що її співмешканець домагається. Але при медичному огляді, зі слів матері, не було ніяких підтверджень», – розповів Аброськін.

Тоді, за інформацією Аброськіна, мати послухала поради адвоката і купила спецприлади для відеозапису, які взаховала в квартирі.

«Вчора сама пішла по ліки в аптеку, а малолітня донька та вітчим залишилися одні в квартирі. Згодом їй зателефонувала донька та повідомила, що вітчим її зґвалтував. Жіночка повернулася відразу додому, але вже з поліцією. Слова дитини підтвердили відеозаписи, також за наявності незаперечних доказів зізнався в скоєному і її 41-річний співмешканець. Дітям потрібно довіряти», – резюмував він.

Зам очільника Нацполіції закликав обранців народу та уряд проявити політичну волю для створення в Україні реєстру педофілів із зазначенням адреси їх проживання, подібно до того, як це діє у сусідній Польщі та в Канаді.

«Потрібен реєстр цих покидьків, щоб у майбутньому будь-хто знав, хто проживає з ним поруч», – переконаний Аброськін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, діти, згвалтування
В тему