2 Квітня 2019
Новини

Штаб Зеленського визнав, що за ним стоїть Коломойський

Штаб Зеленського визнав, що за ним стоїть Коломойський

Заяви штабу Володимира Зеленського про дебати між Петром Порошенком та Ігорем Коломойським можна розцінювати, як визнання, що за шоуменом стоїть саме цей олігарх.

Про це в ефірі інформаційно-аналітичного проекту «Коментарі» на телеканалі ZIK заявив виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Олександр Леонов.

Керівник інформагентства «Главком» Віктор Шлінчак підкреслив, що коли зі штабу Зеленського звучать заяви, що «Петро Порошенко повинен дискутувати безпосередньо з Ігорем Коломойським», це виглядає, як знущання над принципами дебатів та демократії.

«Це означає, що штаб Володимира Зеленського не готовий до дебатів. Якщо члени його команди говорять, що Президенту слід дебатувати з кимось іншим, а не з Зеленським, то очевидно, що він сам не готовий до дебатів», – певен Віктор Шлінчак.

Зі свого боку виконавчий директор Центру «Пента» Олександр Леонов заявив, що такі слова з боку штабу Зеленського можна розцінювати, як визнання, що за ним стоїть Коломойський.

«Якщо б Ігор Коломойський прямо балотувався і вийшов до другого туру, то це питання можна було б ставити. Натомість зараз ми бачимо, що у другий тур вийшли чинний Президент та Володимир Зеленський», – наголошує Олександр Леонов.

Відтак, переконаний він, саме Володимир Зеленський і мав би виходити на дебати проти Петра Порошенка.

«Сьогодні ми бачимо, що Зеленський – одна така сингулярність для громадян України та зовнішньополітичних партнерів, які вже починають нервувати. Для міжнародних партнерів важлива передбачуваність. Вони мають знати заздалегідь, до чого їм готуватися», – пояснив виконавчий директор Центру «Пента».

Нагадаємо, радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка запропонував Петру Порошенку брати участь в дебатах не з Володимиром Зеленським, а з олігархом Ігорем Коломойський.  

Читайте також:

Зеленський згодний на дебати з Порошенком, якщо дозволить графік «Кварталу 95».


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, суспільство, володимир зеленський, ігор коломойський, штаб-квартира, дебати
В тему