2 Квітня 2019
Новини

Зеленський згодний на дебати з Порошенком, якщо дозволить графік «Кварталу»

Зеленський згодний на дебати з Порошенком, якщо дозволить графік «Кварталу»

Ну що ж, пане Зеленський, постарайтеся ущільнити свій графік, бо в суспільства запит на дебати є. 

Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський готовий до дебатів із Петром Порошенком, але якщо дозволить його графік як художнього керівника студії «Квартал 95». Про це в коментарі OBOZREVATEL повідомив політолог і спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков, який нагадав, що на попередні дебати, перед першим туром виборів, його кандидат не прийшов саме з причини запланованих раніше виступів, і організатори теледебатів, мовляв, про це знали.

«Так, звичайно, з огляду на те, що Володимир заявляв, що він готовий до цих дебатів. Єдине, я не зовсім розумію щодо графіків, це питання до прес-служби. А в рамках того, наскільки це потрібно українському суспільству, це теж питання. Як показує практика, люди вже втомилися від обіцянок, які вони отримують, у тому числі і в рамках дебатів, і в рамках виборчих кампаній від представників діючих політичних еліт», – каже політолог.

Разумков також вважає, що перед проведенням дебатів коректніше було б почути звіт від чинної влади про виконані завдання й обіцянки, а потім уже формулювати нові позиції в програмі.

Разом із тим спікер передвиборного штабу запевнив: «Володимир Зеленський готовий до дебатів, він про це говорив. А як це буде відбуватися і коли, це вже інше питання».

Зазначається, що в афіші на офіційному сайті студії «Квартал 95» немає анонсованих гастролей і концертів з участю Володимира Зеленського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, петро порошенко, вибори 2019
В тему