2 Квітня 2019
Новини

Лучанка забила квартиру сміттям «до стелі» і погрожує підірвати будинок (фото)

Лучанка забила квартиру сміттям «до стелі» і погрожує підірвати будинок (фото)

У Луцьку власниця «сміттєвої нори» не дає нормально жити цілій багатоповерхівці.

В обласному центрі Волині неадекватна сусідка тероризує жильців дев’ятиповерхового будинку на проспекті Соборності, 37а. Жінка перетворила своє житло на звалище непотребу, через що у під’їзді стоїть стійкий сморід, ще й грозиться висадити багатоповерхівку в повітря.

Про свою багаторічну проблему, у якій не можуть добитися помочі від органів влади, розповіла одна із мешканців багатоквартирного будинку Яна Поліщук на платформі «Відкрите місто».

За словами лучанки, на четвертому поверсі у їхньому під’їзді проживає жінка з вадами зору, яка страждає «плюшкінізмом» і зносить у помешкання і на сходову клітину сміття, перетворивши їх на звалище.

«Сміттям квартира завалена від підлоги до потолка, вона посеред сміття ходить у туалет і випливає це все на лісничну площадку», – скаржиться дописувачка. З її слів, ні на які зауваження власниця житла не реагує. «Не можу вам передати сморід, знову наближається літо, це повна антисанітарія», – пише Яна Поліщук.

Більше того, неадекватна особа, коли сусіди пробують її напоумити, погрожує підірвати будинок. «…І багато інших погроз звучить від неї. ЖЕК невідомо куди тратить наші гроші, у під’їзді неможливо жити, обвалені стіні, прибиральниця відсутня і повна антисанітарія», – констатує розпачливе становище авторка допису.

Тим часом у під’їзді, зокрема на поверсі, перетвореному на сміттярку, проживають діти. До того ж у будинку часто не працює ліфт і мешканці змушені підійматися сходами і вдихати міазми, які точаться із цієї квартири. «Цей сморід іде від 4-го по 9-й поверх, враження, що труп лежить вже дуже довго. Допоможіть нам, психічно хвора людина з вадами зору не дає нам жити і нормально дихати. Одна надія на Вас», – жильці просмерділого під’їзду у відчаї.

На допис у «Відкритому місті» зреагувало товариство М.Ж.К. і обіцяє розв’язати проблему.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему