1 Квітня 2019
Новини

Дожилися: в Одесі викрили банду викрадачів асфальту

Дожилися: в Одесі викрили банду викрадачів асфальту

Співробітники поліції викрили банду зловмисників, які протягом багатьох років крали і перепродавали тверде покриття на території міста Одеси.

Про це «Думській» повідомили джерела в поліції.

«Напевно, багато хто стикався з такою ситуацією. Їдеш по знайомій дорозі і бачиш: вчора асфальт був, а сьогодні вже немає. Так ось, це все справа рук злочинців », - розповів нам оперуповноважений старший лейтенант Сидоренко, який побажав залишитися невідомим.

За наявною інформацією, правоохоронці взяли на гарячому цілу злочинну групу. Багато років вони крали і перепродавали на чорному ринку одеський асфальт. Частина накраденого під виглядом асфальтолома переправляли за кордон, в основному в Узбекистан і Киргизстан. Частина краденого продавали місцевим ділкам, що залишилося тверде покриття здавали в ломбард або в оренду.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

А раніше поліція затримала шахраїв, які називалися співробітниками підприємства «Одесаліфт» і незаконно ремонтували ліфти в під'їздах багатоквартирних будинків. Роботи виконували якісно, ??на совість і, на думку правоохоронців, таким чином незаконно агітували за одного з кандидатів в президенти України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, крадіжка, асфальт, затримання
В тему