28 Березня 2019
Новини

Знімуть продовження культового серіалу «Секс і місто»

Знімуть продовження культового серіалу «Секс і місто»

Американські компанії Paramount Television і Anonymous Content оголосили про зйомки продовження культової стрічки «Секс і місто», яка розповідає про життя Керрі Бредшоу та її подруг.

Про це повідомляє 1+1.

За сюжет сценаристи візьмуть нові мемуари з серії — «Чи є ще секс у місті?». Авторка Кендес Бушнелл представить книгу в кінці майбутнього літа.

Новий сезон серіалу «Секс і місто» присвячений тому, як це бути самотньою у 50 та не втрачати жаги до розваг і яскравого життя.

«Раніше такого не було. Коли люди досягали 50-річного віку, вони виходили на пенсію – менше працювали, витрачали більше часу на хобі, проводили час з друзями, які, як і вони, переходили на більш неквапливий спосіб життя. Одним словом, просто дорослішали. Вони не повинні були займатися спортом, запускати стартапи, займатися сексом з незнайомцями і починати все спочатку. Але саме таким сьогодні є життя багатьох жінок у віці від 50 до 60, і я дуже рада передати всю складність їх реальності на сторінках книжки, а тепер і на екрані», – розповідає Кендес.

Чи зміниться акторський склад поки не відомо, але творці обіцяють не розчарувати шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка «Секс у великому місті» судиться з родичами через надгробок

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, суспільство, секс і місто, таблоїд, серіали
В тему