28 Березня 2019
Новини

Зеленський глузує над Майданом і зневажає загиблих патріотів, — журналістка

Зеленський глузує над Майданом і зневажає загиблих патріотів, — журналістка

Кандидат у Президенти України, комік Володимир Зеленський ображає Євромайдан і топче пам'ять загиблих патріотів.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявила журналістка ICTV Анна Тесленко. 

«Довелося подивитися «Слугу народу». Це морок. Зграя кварталу намагається змусити всіх нас іржати над принизливими для українців жартами з подачі кандидата Зеленського. У стрічці «потоп» від емоцій колег і друзів, які, м'яко кажучи, в шоці від смислів, закладених у новому висері кандидата в президенти", – написала Тесленко.

Вона також навела приклад того, яким в інтерв'ю та шоу Зеленського постає Євромайдан.

«Пам'ятайте фразочку з його інтерв'ю «1+1»: «У будь-якому цивілізованому суспільстві повинна бути альтернатива майдану»? Так от, майдан очима Вови у новому сезоні «Слуги народу» виглядає так: це збіговисько пройдисвітів. Патріотів (які пішли першими добровольцями) він показує шаленими і при цьому абсолютно тупими. Хоча послухаєш інтерв'ю самого Зеленського... і першість по тупості Вова, у тебе. Тобі б хоч краплю їх мужності, може хоч на один ефір б сходив. Я вже мовчу про зону бойових дій, операціями в якій ти зібрався командувати. Також майдани у кандидата Зеленського – причина занурення країни в хаос і фашизм/нацизм. Так от, Вова. Бути патріотом і фашистом/нацистом, це не одне і теж! Хоча в Рашке-то нас бачать саме такими, якими й ти. Мимоволі згадуються з'їдені снігурі, розіп'яті хлопчики і зґвалтовані бабусі», – обурилася журналістка.

За її словами, Володимир Зеленський у фільмі наочно демонструє своє справжнє ставлення до України та українців.

«Воля. Прізвище. Країна» – кричать патріоти у фільмі. Це що? Цим Зеленський ображає не лише Майдан, а топче пам'ять загиблих патріотів в російсько-українкою війні! Всі антигерої говорять українською. Дивно просто... Ось справжнє ставлення до української у Володимира, скільки б він не заливав про статус державного). В результаті, країна розпадається. До речі, Росія зовсім не при чому. Тому, що громадянська війна і з подачі українських олігархів. Відмінний план! Ось прям голосуйте за Зеленського! У нього відмінний план! А тепер питання. Якщо все так, як ти показуєш у своєму лайнофільмі, навіщо тобі стає лідером такої країни?» – резюмувала Анна Тесленко.

Читайте також:

Зеленський розповів, як перемогти у війні та повернути Крим.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика, вибори 2019, володимир зеленський, слуга народу, євромайдан, патріоти
В тему