28 Березня 2019
Новини

Лучанки обрізують волосся на перуки онкохворим дітям

Лучанки обрізують волосся на перуки онкохворим дітям

Волинянки жертвують волосся на перуки для онкохворих дітей.

Про це повідомив благодійний фонд «СТОПРАК».

У Луцьку до акції Hair for Share долучився Салон краси «Malena». Фактично у перший же день акції нову зачіску зголосилося зробити троє дівчат та жінок.

«У мене сьогодні день народження, а це — чудова нагода зробити комусь подарунок. Я щаслива, що когось порадує нова перука в якій буде й моє волосся», - розповіла прес-секретар БФ «СТОПРАК» Ольга Магас. 

Всі жінки, які прийшли пожертвувати своє волосся на перуки онкохворим, свідомі свого вчинку і готові долучатися до подібних акцій і надалі.

«Моє волосся передадуть майстрам, а вони виготовлять перуку для хворої дівчинки», - каже Олоександра Сліпчук - найменша десятирічна волонтерка проекту.

Її підтримала 15-річна Оля Гольченко, яка пожертувала 25 см свого волосся.

«Коли я лікувалася від раку, то сама носила перуку. З натурального волосся вона була доволі дорога, тому я користувалася штучною. А це дуже помітно», - ділиться спогадами президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук-Коротицька.

Майстри салону краси «Malena» безкоштовно стрижуть усіх, хто хоче взяти участь у проекті “Hair for Share”.

«Майстри безкоштовно зроблять вам нову стрижку, а волосся передадуть для виготовлення перук. Для проекту підходить волосся від 20-25 сантиметрів, в тому числі фарбоване, кучеряве, дитяче та чоловіче», - підсумувала президент фонду. 

Для попереднього запису потрібно зателефонувати у салон та зазначити, що ви хочете залишити своє волосся на перуки: 0953822344. 

Триватиме проект до кінця травня.

Нагадаємо, що нещодавно волонтери у Львові запустили акцію, яка розповсюдилася на всю Україну. Так, людям пропонують змінити зачіску – обстригти волосся й пожертвувати його для виготовлення перук дітям з онкологією. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, онкологія, рак, луцьк, допомога
В тему