28 Березня 2019
Новини

На Волині контрабандисти покинули Jeep Cherokee, набитий сигаретами (фото, відео)

На Волині контрабандисти покинули Jeep Cherokee, набитий сигаретами (фото, відео)

У ніч на 28 березня біля українсько-білоруського кордону на Волині військовослужбовці помітили групу осіб, які здійснювали завантаження пакунків у автомобіль.

Інформацію щодо можливого незаконного переміщення тютюнових виробів здобули нещодавно співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби, – повідомляють у відомстві.

Аби не допустити протиправної діяльності на державному кордоні, оперативники спільно з прикордонниками відділу «Піща» Луцького загону здійснили прикриття можливого напрямку правопорушення.

Вже сьогодні, після опівночі, неподалік українсько-білоруського кордону військовослужбовці помітили групу осіб, які здійснювали завантаження пакунків в автомобіль.

З метою затримання правопорушників правоохоронці здійснили два постріли з СПШ для освітлення місцевості, після чого невідомі вдалися до втечі, залишивши авто та пакунки з куривом.

В подальшому на місце виявлення правопорушення викликано представників Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Всього в автомобілі та поблизу автівки Jeep Cherokee української реєстрації виявлено 49 ящиків сигарет білоруського виробництва. Пошукові заходи правопорушників тривають.

Читайте також:

Українські прикордонники пропустили 85 кілограм героїну (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, контрабанда, піща, прикордонники, сигарети, Відео
В тему