28 Березня 2019
Новини

Голубів живцем замурували в стіну багатоповерхівки (фото, відео)

Голубів живцем замурували в стіну багатоповерхівки (фото, відео)

У Бердянську голубів замурували на прольотах між під'їздами. Активісти нарахували вже 300 трупів птахів.

 Про це написала керівниця Бердянської громадської організації захисту тварин Валентина Мамай на своїй сторінці в Facebook.

«... в нашому рідному Бердянську, є цілий будинок шкуродерів..., які заживо поховали птахів «замурувавши» тих в прольотах між під'їздами будинку. Перший акт такого блюзнірства, за словами очевидців, стався майже місяць тому. Як ви бачите на фото і відео за сіткою, а точніше кліткою знаходяться птиці. Ті ж, котрі ще живі, відчайдушно просять про допомогу, а допомагають їм такі ж голуби, приносячи в дзьобах їжу. Ось це пташина солідарність! Я такого ще не бачила», - йдеться у дописі.

Причиною ненависті людей до птахів став шум, який вони створюють. 

«А мешканці будинку в основному люди похилого віку пенсійного віку вважають, що птахам тут не місце, адже вони їм заважають своїм воркотаніем, шумом, пташенят висиджують. Тому вони змусили керівництво місцевого ОСББ, закрити сіткою прольоти тим самим влаштувавши справжній пташиний геноцид. За сіткою вже майже місяць валяються трупи птахів, за нашими підрахунками близько 300 мертвих туш. Сморід жахливий. Поруч ходять люди, діти», - повідомила активістка.

За її словами, наймолодші жителі будинку значно кращі своїх батьків, бо підгодовлюють птахів та не розуміють жорсткості дорослих.

Люди агресивно налаштовані до зоозахисників і не соромляться свого вчинку. Як повідомила активістка, щоб перешкодити їм звільнити птахів мешканці будинку ініціювали бійку і покалічили зоозахисників.

«Зрештою, що за люди? Мало того що влаштували в будинку пташиний могильник, так ще і готові битися заради того. щоб цей жах тривав і далі», - підсумувала актвістка.

У соцмережах така поведінка жителів будинку обурила дописувачів. Вони гнівно розкритикували їх вчинок, назвавши його «совковістю», «дебілізмом» та «живодерством».

Вражає те, що впливу на таку бездушну масу людей не має. Тому ці люди не бояться покарання і проявляють відкрито свою жорстокість, виховуючи такими ж і своїх нащадків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, знущання над тваринами, зоозахисники
В тему