28 Березня 2019
Новини

На Волині чиновник «погорів» на хабарі

На Волині чиновник «погорів» на хабарі

Підбурював до дачі хабаря і обіцяв залагодити «трудові питання».

Слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області оголосили про підозру посадовцю відділу соціального захисту населення однієї із районних державних адміністрацій Волинської області у підбуренні до надання неправомірної вигоди в сумі 7 тисяч гривень. Про це повідомляють у волинській поліції.

У лютому слідчі детективи поліції Волині спільно із співробітниками  управління захисту економіки у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури області затримали посадовця однієї із райдержадміністрацій області під час одержання ним чергового траншу неправомірної вигоди в сумі п'ять тисяч гривень. Посадовець попередньо отримав  два транші по 1 тисячі гривень. Правопорушник підбурював громадянина до надання неправомірної вигоди з метою подальшої її передачі членам  робочої групи з питань легалізації трудових відносин з найманими працівниками.

Слідчі детективи кваліфікували дії посадовця за ч.4 ст.27, ч.2 ст.15 та ч.1. ст.369 Кримінального кодексу України та оголосили йому про підозру у інкримінованих злочинах. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, Слідчі детективи головного управління Національної поліції в області оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 368 Кримінального кодексу України, посадовцю одного із відділів державної виконавчої служби в області.

Читайте також:

На Львівщині затримали податківця, який брав хабар у волинських підприємців

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, хабар
В тему