27 Березня 2019
Новини

Зеленський розповів, як перемогти у війні та повернути Крим

Зеленський розповів, як перемогти у війні та повернути Крим

Зеленський нарешті поспілкувався з журналістами і відповів на важливі для виборців питання.

Пропонуємо важливі постулати, яких дотримується лідер президентських рейтингів, озвучені в інтерв’ю у підконтрольних Україні територіях Луганської та Донецької областях та у «Випуску ТСН.Тиждень».

Зеленський пояснив чому уникає ток-шоу. На його тверде переконання, на будь-якому шоу політики «собачаться» і не говорять конструктивно. Однак, щоб не бути «темною конячкою» для виборців відповів як кандидат у президенти на важливі питання, які турбують кожного українця.

Зеленський переконаний, що Крим можна повернути Україні лише тоді, коли зміниться влада в Росії. Щоб змінити ситуацію на Донбасі, на думку шоумена, потрібно, насамперед, «ретрансформувати» Мінські домовленості, залучивши представників США та Великої Британії. І президент України повинен бути присутнім на таких перемовинах.

І це його твердження викликало гнівну критику серед експертів.

«Мінські перемовини. Виявляється, на робочі групи має їздити президент. Серйозно?! Глава держави за столом з посланцями терористів?! Може прямо вже запропонувати визнати «республіки» суб‘єктами? Цього Зеленський теж не розуміє, бо дипломатія йому, певно, ввижається тільки в огидних жартах про Україну, яка бере з усіх боків, як порноакторка», - обурився політик, журналіст, голова Комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки і медіа Володимир Арієв.

Володимир Зеленський також наголосив на проведенні інформаційної війни.

«Насамперед, що потрібно зробити, це вести серйозну інформаційну війну. Люди, котрі живуть на окупованих територіях, втратили відчуття зв’язку з нами. Має бути російськомовний канал, який транслюється не лише на Донбасі, але і в світі», - додав кандидат у президенти.

На питання ведучої, як це зробити, коли в ОРДЛО глушиться сигнал, Зеленський не відповів.
Він також впевнений, щоб перемогти нам у війні, потрібно, насамперед, припинити вогонь.

«Виявляється, для повернення Донбасу і Криму влада має спершу припинити стріляти! Та невже?! Я би радив невігласу попросити зробити йому цікаву підбірку - скільки разів оголошували перемир‘я, ми припиняли стріляти, а нам, одразу після домовленостей, насипали і насипали по повній. Спочатку наші стискали зуби, ховали загиблих і вивозили поранених, але й далі не стріляли. Тримали слово. Допомогло? Тому зараз при кожному порушеному «перемир‘ї» ми даємо відповідь. Бо припинити стріляти - програти, адже з боку російських терористів стрілятимуть, поки не знищать Україну. Цього Зеленській в силу свого російського менталітету зрозуміти і прийняти не годен», - заперечив Арієв.

На питання чи підвищуватиме ціну на газ, Зеленський повідомив, що передбачене подорожчання газу у травні та жовтні цього року не є обов’язковою умовою МВФ. Важливо, щоб держава вчасно повертала борги та виконувала свої зобов’язання перед світом.

«Є декілька шляхів наповнення державу грошима. Насамперед, побороти корупцію, застосовуючи закон Лінкольна. Якщо викрили корупціонера, у тебе є докази, ти проносиш їх прокурору. Прокурор повинен їх розглянути і стягнути з нього гроші в дво- чи трикратному розмірі. Ми пропонуємо нульову декларацію, податкову амністію. Для середнього бізнесу 5% податку, але відкритий і прозорий бізнес»,- додав Зеленський.

Наполіг водночас на розробці та прийнятті закону про імпічмент, щоб зупинити корупцію у вищих ешелонах влади. Наголосив, що це буде його перше завдання як президента. І пообіцяв, що обов’язково піде на парламентські вибори, якщо його не оберуть главою держави.

Озвучив також цифру витрат на президентську кампанію. Спростував думку про те, що президентські перегони обходяться не менше ніж у 100-150 мільйонів доларів, бо, за його твердженням, він зараз залучив до компанії 70 мільйонів гривень. І це його гроші та партнерів студії «Квартал 95».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Таблоїд, володимир зеленський, війна, крим
В тему

Останні матеріали