27 Березня 2019
Новини

Бойовики «ДНР» підготували Порошенку «орден» на «дирляндському наріччі» (фото)

Бойовики «ДНР» підготували Порошенку «орден» на «дирляндському наріччі» (фото)

«Ординці» ОРДЛО ототожнили Петра Порошенка з гетьманом Мазепою. В Мережі показали аверс і реверс «ордена», який сепаратисти «ДНР» створили спеціально для президента України.

На тимчасово окупованих територіях українського Донбасу на замовлення «властей» так званої «ДНР» виготовили «орден Іуди», адресований чинному українському керівнику Петру Порошенку. І при цьому зганьбилися великою кількістю граматичних помилок на ньому.

Про недалекість розуму бойовиків повідомив у своєму Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан («Штірліц»).

«Ридаю вголосіну... «Захисники рузького язика» в своєму бояришніковому творінні зробили ЧОТИРИ граматичні помилки: «СеИ, продАлжателю, достоИному і як солоденьке – пробіл замість коми. Отже, підтверджено остаточно – дирляндське наріччя існує», – написав він, додавши відповідні фото.

Раніше знімки «ордена» опублікували сепаратистські ЗМІ. На звороті круглої стели, що імітує імперський орден, зображено вішальника і викарбовано напис «Треклят син погибельний Іуда, що за сріблолюбство давиться». В «деенерівських» медіа вказується, що аналогічний напис містив «орден», який російський цар Петро І доручив виготовити в єдиному екземплярі для «нагородження» українського гетьмана Івана Мазепи.

Ось як у соцмережах українці реагують на «креатив деенерівського розливу»:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему