27 Березня 2019
Новини

В ОРДЛО закривають кордони

В ОРДЛО закривають кордони

В ОРДЛО закривають кордони, російська митниця перестає працювати, цивільних не пускають і не випускають.

Про це пише в соцмережах блогер Серж Марко.

«При цьому військові колони йдуть, причому чимало йдуть, тільки через КПП Успенка позавчора вночі зайшло чотири десятки КАМАЗів з живою силою», - йдеться у дописі.

Автор стверджує, що там почали обіцяти російський паспорт за вступ до війська.

«Правда він фейковий і працювати на території Росії не буде, а можливості перевірити у сепарів немає (митниця ж закрита, як і кордон, паспорт не перевіриш і по ньому не виїдеш) але сепар ведеться. Загалом дуже дивний рух йде в ОРДЛО з концентрацією ресурсів як РФ, так і місцевого сепара за допомогою казки про роспаспорти», - додав блогер.

Як підозрює блогер, «сепарів зараз планують кинути в якусь м’ясорубку, поки кордони перекриті і немає можливості ні звалити, ні розібратися з паспортами».

Натомість СБУ посилено працює задля попередження терактів на території України напередодні виборів.

Так нещодавно російські спецслужби готували теракт у метро Харкова напередодні виборів президента. За даними слідства, російські спецслужби завербували жителя Харкова для виконання теракту на одній зі станцій метро. Передбачається, що вибух мав призвести до численних жертв і дестабілізації напередодні президентських виборів. Вони надали інструкції по підготовці теракту і виплатили 15 тис. доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, митниця, ато
В тему