26 Березня 2019
Новини

Українські військові готуються до боїв у містах (фото)

Українські військові готуються до боїв у містах (фото)

На Львівщині військовослужбовці батальйону позначення дій противника «OPFOR» провели навчання по протидії ворогу в міських умовах.

Тренування провели на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, повідомили у Міноборони.

За сценарієм, команда патрулювала населений пункт. В одній з забудов ворог організував засідку. Військові повинні були нейтралізувати засідку та знищити ворога.

OPFOR – батальйон, який у навчаннях є умовним ворогом для всіх підрозділів ЗСУ, які проходять навчання. Саме їм протистоять під час тренувань військові.

Командир роти Сергій Орда каже, що його підлеглі постійно вдосконалюють навички ведення бою.

«Відтак і рівень нашої особистої підготовки повинен бути конкурентно високим. Адже саме від нас, як від «умовного противника», залежить те, наскільки складною для виконання буде задача для підрозділів опонента. Ми завжди прагнемо зробити навчальний процес цікавим для наших колег, максимально ускладнити для них виконання навчального завдання. Це робиться виключно для того, аби у бойовій обстановці, воюючи проти реального противника вони не схибили, здобули перемогу із мінімальними втратами», - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Укрзалізниця» влипла у скандал через військових: «У нас хіба війна?»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Фото
В тему