25 Березня 2019
Новини

Голосуй: відомі артисти та співаки закликають українців прийти на вибори

Голосуй: відомі артисти та співаки закликають українців прийти на вибори

У соціальному ролику «Голосуй», який зняла команда каналу "«1 + 1», відомі особистості закликали українців прийти на президентські вибори 31 березня.

У зйомках взяли участь ведучі «Сніданку з 1 + 1» Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, тренер «Голосу країни-9», співачка Тіна Кароль, актори культового серіалу «Школа» Ірина Кудашова і Олександр Петренко, співачка Оля Полякова і лідер групи «Антитіла» Тарас Тополя.

Також до ініціативи каналу «1 + 1» приєдналися зірки української сцени Ольга Сумська та Назар Задніпровський, письменник Сергій Жадан, олімпійські чемпіони Жан Беленюк і Ілля Кваша.

«Ти кожен день робиш свій вибір: що їсти на сніданок; з ким піти на побачення, в яку школу віддати дітей. Але чому ти зневажаєш вибором, який впливає на твоє майбутнє і майбутнє мільйонів українців?» - запитують в ролику українські зірки і закликають 31 березня 2019 роки зробити важливий вибір - для себе і своєї країни.

Нагадаємо, що сьогодні на замовлення Міністерства юстиції України за тиждень до виборів Президента відома ілюстраторка Надія Кушнір, дизайнерка і творчиня милого персонажа Гуся, який так полюбився українцям, презентувала ролик, як має поводитися відповідальний виборець напередодні голосування. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, суспільство, вибори 2019, вибори, вибори
В тему