25 Березня 2019
Новини

За п'янство чоловік отримав два протоколи

За п'янство чоловік отримав два протоколи

У Києві патрульний екіпаж затримав двох нетверезих чоловіків, які порушували громадський спокій та чіплялися до перехожих. Перебуваючи у нетверезому стані громадянин отримав від поліцейських два протоколи. 

Про це повідомляє прес-служба області.

«На місці виклику інспектори виявили двох чоловіків: 38-річний та 40-річний громадянин, які знаходились в стані алкогольного сп’яніння. За перебування в нетверезому стані громадянин отримав від поліцейських два протоколи», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, один із затриманих поводив себе надто агресивно та висловлюватись в бік поліцейських нецензурною лайкою. Однак словесних образ затриманому виявилося замало, тому він почав чіплятися за формений одяг патрульного при виконанні.

Щоб зупинити агресивного зловмисника, патрульні наділи йому кайданки та доставили до Бориспільського відділку поліції.

«Під час оформлення адміністративних матеріалів правопорушник продовжував поводити себе агресивно та завдав два удари в голову патрульному», - повідомили у прес-службі.

Через те порушник отримав від інспекторів два протоколи: за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та за ст.185 КУпАП ( злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, протокол, затримання
В тему