25 Березня 2019
Новини

Прикордонникам розіслали фейкові SMS про «третій Майдан» (фото)

Прикордонникам розіслали фейкові SMS про «третій Майдан» (фото)

Співробітникам ДПСУ надходять «есемески» з провокаціями.

Українським прикордонникам почали надходити повідомлення від невідомих із провокаціями. В SMS ішлося про прибуття спецназу з Америки, передає «Кореспондент».

Охоронці кордонів отримують повідомлення від невідомих адресантів з попередженнями про «Майдан 3.0» і спецназівців США, які прилетіли в Україну. Про це в понеділок, 25 березня, на своїй сторінці в соцмережі  Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

За його словами, в повідомленнях ідеться про нібито таємне прибуття в Київ «американського спецназу», що питання «Майдану 3.0» вже вирішене і немає сенсу служити, оскільки «за вас усе вже порішали».

«Наближення президентських виборів, як ніде більше, відчувається в інформаційному полі. Споглядаючи ці процеси, можна зробити два висновки: по-перше, що ставка на виборах дуже висока і це – без перебільшення, наша державність. А по-друге, для багатьох кандидатів і їхніх кураторів мета виправдовує засоби. Бо як інакше можна пояснити ту кількість бруду і маніпулятивних технологій, які зараз використовуються на повну потужність? Дуже часто в таких діях вбачаються інтереси третьої сторони», – пише Слободян.

У Державній прикордонній службі заявили, що американський спецназ або будь-який інший не прибував до України. Все, що було написано в повідомленнях, – фейк.

Прикордонники в разі надходження таких повідомлень радять звертатися в поліцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Фото
В тему