25 Березня 2019
Новини

Зрадник зі СБУ розповів про катівні на Донбасі

Зрадник зі СБУ розповів про катівні на Донбасі

У понеділок, 25 березня, у Москві колишній працівник СБУ, перебіжчик і зрадник України Василь Прозоров розповів про підпільні в'язниці, в яких нібито українські військові здійснювали вбивства.

Екс-силовик на прес-конференції повідомив, що після Євромайдану у 2014 році працював на російські спецслужби, передає РИА Новости.

За його словами, одна з таких «в'язниць» розташовувалася на маріупольському аеродромі. Також свої в'язниці були і у батальйону «Азов».

«У районі проведення АТО є українські таємні в'язниці, одна — на маріупольському аеродромі. Кров всоталася у бетон, стіни подряпані нігтями затриманих», — розповідав російським ЗМІ зрадник.

Також Прозоров додав, що мав доступ до секретних даних, що стосуються антитерористичної операції на Донбасі, і навіть був присутній на закритих засіданнях Ради національної безпеки і оборони.

«Доброго дня. Мене звати Прозоров Василь Миколайович. З 1999 року до 2018 року я був працівником Служби безпеки України, причому з травня 2014 року працював у центральному апараті, штабі АТО. З квітня 2014 року я добровільно з ідеологічних мотивів сприяв РФ в отриманні інформації», — розповів перебіжчик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, сбу, донбас
В тему