25 Березня 2019
Новини

Людський самосуд: натовп помстився за збиту матір з дитиною

Людський самосуд: натовп помстився за збиту матір з дитиною

В Івано-Франківську на пішохідному переході водій збив матір з двохрічною дитиною. Очевидці події вчинили самосуд над водієм.

Про це повідомляє місцеве видання Курс. 

Як повідомив виданню речник обласної патрульної поліції Микола Гурак, водій автомобіля «Фольксваген» перетнув подвійну суцільну лінію, що заборонено Правилами дорожнього руху, і здійснив обгін в забороненому місці – на пішоходному переході.

В цей час переходом йшла мама з дитиною у візку. Під час обгону водій наїхав на неї. Дитину 2017 р.н. забрала «швидка допомога» в обласну дитячу лікарню – ще до приїзду поліції.

Дівчинці діагностували струс мозку. Лікарі наполягали на госпіталізації дитини, однак мама забрала її додому. 

Водії інших авто, які стали свідками ситуації, також зупинилися.

«Під час емоційного з’ясування стосунків із водієм, що скоїв ДТП, виник конфлікт, під час якого перехожі затримали водія і трохи розбили йому лице», – повідомив речник патрульних.

Винуватця ДТП забрали на освідчення в обласний наркологічний диспансер. Ним виявився 33-річний івано-франківець, який був тверезим і визнав свою вину. Причину ДТП пояснив своїм поспіхом.

«Поспішав. Віз знайомого з лікарні, у нього перелом ноги, їхали з похорону на роботу, не встигали. Сам розумію ситуацію, не хотів, щоб так сталося, у самого є дитина. Мені дуже шкода, що так сталося», – сказав чоловік.

Він наголосив, що не втікав з місця події, а вийшов з машини, аби допомогти дитині. В цей момент на нього накинулися і побили очевидці ДТП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, дтп, суд, поліція
В тему