25 Березня 2019
Новини

Жінку, яка пробула в каналізаційному колекторі дві доби, врятував собака (фото, відео)

Жінку, яка пробула в каналізаційному колекторі дві доби, врятував собака (фото, відео)

Рятувальники у Дніпрі діставали жінку з колодязя, яку знайшли завдяки собаці.

24 березня о 16:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що жінка впала в колодязь на вулиці Баженова Шевченківського району міста Дніпро, – повідомляють ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

За вказаною адресою було направлено рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику рятувальники за допомогою драбини та рятувальної мотузки дістали жінку, громадянку 1952 року народження з колодязя та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

До місця виклику було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

У той же час учасниця операції з порятунку Лариса Борисенко повідомляє у Facebook: «Тільки що виїхали назад. Постраждала 65 років, пропала в п'ятницю днем. Знайшла Спаркі. На місце викликали бригаду ДСНС, швидка допомога. Постраждала транспортована в 16-у лікарню м.Дніпро (в свідомості !!!). Пробула в каналізаційному колекторі 2 доби. Тривалість пошуку від моменту запуску собаки – близько 30-40 хвилин, на даній локації – приблизно 10 хвилин!

»

 

Читайте також:

Журналісти відшукали героя, що врятував матір і немовля, яких здуло в море в Одесі (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, дніпро, рятувальники, каналізація, Собаки
В тему